Workshops

Geometrische mandala maken

Zonder passer en liniaal is het mogelijk om toch prachtige mandala's te maken met de sjablonen die sinds kort uitgebracht zijn door Lisa Borstlap.


Stap voor stap ga je in deze workshop leren hoe je met deze sjablonen kunt werken.Het is spelenderwijs combineren van mogelijkheden en je zult merken dat je er gaandeweg steeds meer plezier krijgt! Het is van te voren niet te voorspellen hoe je mandala eruit gaat zien. 
Het blijft je steeds verrassen en dat is juist het leuke ervan.
Voor volwassenen,maar ook kinderen kunnen hier mee werken!
Op mooi dik papier maat 40x 40  maak je je ontwerp. Dan  ga je deze met ecoline inkleuren en vervolgens nog wat details aan brengen met kleurpotlood of fijnschrijver!
Wil je een middag lekker ontspannen door creatief bezig te zijn, dan is dit misschien wat voor jou! Inclusief materiaal en consumptie    €27,50 p.p

Hier onder zie je enkele resultaten
Data: 2017

woensdag 6 september van 19.30- 22.00 uur

Of in overleg met een groep vanaf 2 tot 6 personen op een zelf gekozen datum

Ook voor kinderen vanaf 9 jaar!


Workshop Zentangles maken op een bedrukte achtergrond.
De achtergrond is een pagina uit een willekeurig boek. Misschien heb je zoiets ooit al eens gezien en denk je "Mooi, maar hoe begin ik daarmee?"
Welnu , in deze workshop wordt je stapje voor stapje op weg geholpen. Het is veel eenvoudiger dan het eruit ziet. Dat is juist zo leuk. Inkleuren doen we met plakkaatverf en Oost-Indische inkt.Het enige wat je mee hoeft te nemen is een zwarte fijnschrijver/ permanent marker van 0,5 en 0,8 cm.
Kosten €18,00 inclusief consumpties.

Data: woensdag 11 januari 2017
         donderdag 19 januari
Tijd 19.30- 21.30 uurDe kunst van het inkleuren (met kleurpotlood)

Momenteel is het inkleuren van tekeningen een rage en dat is prachtig! Tijd voor jezelf vrijmaken is altijd positief. Misschien merk je al gauw dat  je bij het kleuren  wat techniek  mist en daar is deze workshop voor.
Veel mensen weten niet dat je met kleurpotlood ook kleuren kunt mengen zodat er nieuwe kleuren ontstaan, mooiere intensieve kleuren!
In deze workshop ga je leren hoe je dat kunt doen en ook hoe je wat meer diepte in de tekening kunt brengen. Verder leer je  hoe je twee kleuren in elkaar over kunt laten lopen.
Even voor de duidelijkheid: Deze workshop gaat uitsluitend over het kleuren, maar niet om een tekening te maken. Dus iedereen kan er aan meedoen ,ook kinderen vanaf 10 jaar!
Je zult zien dat het kleuren nog leuker wordt!

Kleurpotloden zelf meenemen.

Data:
   
   

Kosten: € 17,50 inclusief 2 consumpties en papier


Mandalakaarten maken met de Encaustic techniek.Wat is encaustic?
Hierbij smelten we een bijenwaskrijtje op een strijkijzertje en strijken dit uit op speciaal papier. Het is een eenvoudig werkje maar de  resultaten zijn wonderbaarlijk.  Het is niet te voorspellen hoe het eruit gaat zien, want de afdruk van het strijkijzer is elke keer anders.
De workshop duurt ongeveer 2 uur en is inclusief materialen en  consumpties.

Kosten zijn € 35,00.
Data:    10.30 tot 12.30 uur
              10.30 tot 12.30 uur
                                                 of                19.30 tot 21.30 uur 
Kleine kaartjes maken van rest afval.
Workshop Encaustic kan het hele jaar door.


Wil je met een vriendin of meerdere vriendinnen een keer wat creatiefs  doen (  Of iemand cadeau doen )dan is deze workshop misschien een mogelijkheid. Er is plaats tot en met 6 personen. Het kan 's morgens 's , middags of 's avonds!
Gewoon even bellen of mailen en een afspraak is gauw gemaakt!
Prijs is € 35 p.p. inclusief materiaal en consumpties.